Jump to content
Sign in to follow this  
SCE_Trashman

2 emails from [email protected]

Recommended Posts

1 email from 2 days ago stated "PBbans Funding" in the subject line, body was blank

Another email today....subject was "PBbans Closure" and agin body was blank.

 

I will presume PBbans email system has a virus and to ignore these.

 

 

Suggest that any emails that do go out are first posted in Anouncements so we can verify.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somebody really needs to get after the PPbans E-mail guy....he just cant seem to get it done properly...Cant somebody help em?

 

good thing lot of us had good common sence to come here and see what was goin on round here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somebody really needs to get after the PPbans E-mail guy....he just cant seem to get it done properl...Cant somebody help em?

 

Considering the last bulk email worked fine however that wasn't yesterday. I haven't had a chance to look into it as I'm out of town working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like it was a bug in IPB. I've applied the patch and it seems to be working on the test emails I just send to staff members. I've resent the mass email one more time. Hopefully it works correctly for everyone now.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest TorstenAUR

I still got only a blank eMail! But we donated anyhow... :bigthink:

Edited by TorstenAUR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got a blank Email too "PBBans Closure". At the first Moment i was shocked , found this Thread.

Is that a new Method to bump Donations? *JK , Well it works lol, will send some Bucks.

 

 

*Done , Greetings from [FUB] Gaming Clan.

Edited by Agbah

Share this post


Link to post
Share on other sites

I to had the emails 1 on the 16/3/2013 saying ppbans funding and 2 on the 18/3/2013 saying ppbans clousre and all 3 was blank emails , whats going on

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest TorstenAUR

Now it works! eMail received!! :bigtup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it still doesn't work then it may be an email issue. Worked for me in gmail but not sure if it will be ok for hotmail and others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mee too

 

This message was created automatically by mail delivery software.

 

A message that you sent could not be delivered to one or more of

its recipients. This is a permanent error. The following address

failed:

 

"[email protected]":

SMTP error from remote server after transfer of mail text:

host: ASPMX.L.GOOGLE.com

5.7.0 Our system detected an illegal attachment on your message. Please

5.7.0 visit http://support.google.com/mail/bin/answer.py?answer=6590 to

5.7.0 review our attachment guidelines. t43si2500932eeg.218 - gsmtp

 

 

--- The header of the original message is following. ---

 

Received: from 3capp-gmx-bs46.server.lan ([172.19.170.98]) by

mrigmx.server.lan (mrigmx001) with ESMTP (Nemesis) id

0MC6gQ-1UR4VW3sUS-008pnN for <[email protected]>; Wed, 20 Mar 2013 14:29:30

+0100

Received: from [178.27.75.196] by 3capp-gmx-bs46.server.lan with HTTP; Wed

Mar 20 14:29:30 CET 2013

MIME-Version: 1.0

Message-ID: <[email protected]-gmx-bs46>

From: "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX>

To: "PBBans.com Cheat Submit" <[email protected]>

Subject: Jet Hacks.exe for MD5 toollist

Content-Type: multipart/mixed;

boundary=rehcsedm-d2dc163e-be64-4d19-b40d-196d2dcf335b

Date: Wed, 20 Mar 2013 14:29:30 +0100 (CET)

Importance: normal

Sensitivity: Normal

X-Priority: 3

X-Provags-ID: V03:K0:kG+7EMDGx4MMMJTsshtsKf2dyYJRgfE+6fcGgWkMHnq

b7pxaOiHHyt2i9690cwFvYH+A2YfgBY1Y/Q8JjwlfY+02jyggM

rf13HLAAAGvsF0NJdgcvQ7bnhYYcVtdpnb5bWODzLtAOWNSKDc

hDkJY/+2KpxqQsgnS9kIB98/iWJUDY19/V3BRJQ8H3eBbRiCSD

1IyCx/vCDKXE/R/ctlAIN3Xgla8Ce/4gbfp2ZsNoysrf8mnHYu

X1tvZ99eMhzew0Z8PQRPjg8nQnhy4/h5o3pfMFPdUQMTG4Bd5/ 59/vSg=

 

 

Is better we make an password on the ZIP or RAR files ???

Edited by ParaEXE

Share this post


Link to post
Share on other sites

try using a rar file. Never had that issue before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.