Jump to content
Sign in to follow this  
=TDO=jack

help streaming

Recommended Posts

Paste it into the pbsv.cfg file, restart server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi there.

this is the right folder (i think) ;)

 

btw ive dissable the webtool and ss part because i already have them running for now with the aci scrips we have runng, i hope that has nothing to do with it

post-200835-0-73307100-1465839378_thumb.jpg

Edited by =TDO=jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes i can do that, but i think the pbsvuser.cfg thats there is just named different , because thats where we have aci scrips running and where ive already put your file into. what i'll do is temp delet that one and just set yours up in the new file

thanks buff i'll let you know tomorrow when i do it how its going.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok so i did all that and the result was the same, not showing as streaming, so i changed it all back and used the  Automated Streaming Setup,

in the drop down menu there's no aapg game showing so i used the pb web interface (universal ) and it looked like it worked but its still not showing streaming 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.