Jump to content

Waarom zou ik streamen naar PBBans?


5chaap2k

Recommended Posts

Wat zijn de voordelen van het Streaming Game Adminschap

 

PBBans MBI (Master Ban Index)

De PBBans MBI is de Algehele Ban Index. Hierin vind je alle punkbuster bans, die sinds ons ontstaan, door onze streaming game servers, of door ons zelf zijn toegevoegd.

Je kunt hierdoor dus al meteen, een groot aantal eerder veroordeelde cheaters, van je gameservers weren. Door te streamen naar PBBans, werk je zelf ook meteen mee aan het bijdragen aan de MBI. Alle bans die vanaf het moment van streamen door punkbuster op je server worden uitgedeeld worden geheel automatisch door ons gecontroleerd en toegevoegd aan de MBI. En daardoor kan die cheater dus ook meteen niet meer op de andere PBBans streaming servers spelen van hetzelfde speltype.

 

PBBans MPI (Master Player Index)

De PBBans MPI is de Algehele spelers index. Dit is een van onze krachtigste tools op dit moment. hierin kun je zoeken naar spelers op naam, ip, gedeelte van naam, clantag, PBguid of een gedeelte van de PBguid. Daarbij worden meteen eventuele gelinkte PBGuids weergeven en kun je in 1 oogopslag zien of de speler bijvoorbeeld met een andere PBGuid alleens veroordeeld is wegens cheaten, of welke andere games hij/zij speelt.

 

PBBans MCI (Master Config Index)

De PBBans MCI is de Algehele configuratie Index. Hierin houden wij onze CVAR en MD5 scans up to date en kun je ten aller tijd de meest recente scans voor jouw game vinden. Dit voegt een extra stukje beveiliging aan je server toe, en spelers die je hiermee vangt gaan ook automatisch richting de MBI.

 

Streaming Game Admin Forums

De PBBans SGAforums zijn er voor onze streaming game admins om ervaringen, tips, trucs maar ook vragen uit te wissellen. Zo kun je elkaar bijvoorbeeld helpen met het tweaken van je punkbuster configuratie maar ook met andere dingen als het herkennen van cheats op je punkbuster screenshots.

 

Slotword

Dit is uiteraard maar een erg korte samenvatting. Met wat zoekwerk en enig leeswerk in de engelse forums kom je er alsnel achter dat PBBans een enorm snel groeiende Punkbuster Support site is waar steeds meer admins hun weg naartoe weten te vinden.

Mocht je niet uit de engelse verhalen komen of hulp nodig hebben zonder de verwarring van een slechte vertaling maak dan gebruik van het 'Vraag en Antwoord' forum

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.