Jump to content

ban


=@NL=Punisher

Recommended Posts

hallo pbbans 1 van mijn members van mijn clan heeft reeds een ban op zijn pb guid staan omdat 1 of ander persoon uit canada op zijn cd-key heeft staan cheaten kan daar iets aan gedaan worden want ik vind het onzin dat hij dan een nieuw spel moet gaan kopen omdat een ander het voor hem verziekt

 

gr =@NL=Punisher

Edited by =@NL=Punisher
Link to comment
Share on other sites

Helaas is een nieuw spel kopen de enige mogelijkheid om opnieuw te kunnen spelen. Ik betwijfel het dat PBB hun database gaan aanpassen voor wat jouw member is overkomen.

Link to comment
Share on other sites

+1

 

De key is uitgelekt, vraag me niet hoe. ( keygen of door wat anders )

 

De enige mogelijkheid is inderdaad een nieuwe game kopen, hoe vervelend het ook is.

Link to comment
Share on other sites

MPi data wordt nooit aangepast, het geeft de waarheid aan en nu is dat dat er op deze key meerdere mensen hebben gespeeld. Hij is gehackt en zal helaas ermee moeten leven.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ja, het is wel erg dat mensen andere mensen hun cd-keys stelen maar het is altijd het beste om altijd een antivirus te hebben en die altijd up 2 date te houden. En geen files downloaden die je nooit 100% kunt vertrouwen.

 

Maar PB gaat zijn database niet gaan aanpassen omdat iemand is geband wegens hacken, niet dat ik je clanmaat beschuldig ofzo maar regelmatig komen ze hier en zeggen ze mijn team maat is gebanned door pb maar zijn key was gehackt kan je die ban weghalen?

Edited by intexo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.