Jump to content
SpeedPT1

Server Inactive Streaming

Recommended Posts

Hello before i have my server runing BBC2 and he is streaming, yesterday i change to Medal of Honor and he is inactive streaming, i read many topics in your forum but i can not start streaming the server now.

 

My server is from Multiplay

 

IP: 85.236.102.99:19667

 

Can you hell me

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello before i have my server runing BBC2 and he is streaming, yesterday i change to Medal of Honor and he is inactive streaming, i read many topics in your forum but i can not start streaming the server now.

 

My server is from Multiplay

 

IP: 85.236.102.99:19667

 

Can you hell me

 

Thanks

 

if you changed game types you must delete it from your account and reenter with correct game type

 

also know there is a bug that affects streaming that is supposed to be fixed in next game patch

Edited by HSMagnet

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you changed game types you must delete it from your account and reenter with correct game type

 

also know there is a bug that affects streaming that is supposed to be fixed in next game patch

 

Yes i delete the server and put the new wit type Medal Of honor and the IP i put the same.

Bug? we dont have now streaming servers? very bad...

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an issue with MOH servers wereby they randomly start using a port of 9999, this results in no streaming.

It seems to affect some RSP's more than others.

It's been talked to death on the forums, EA / DICE are expecting to release a new server build within 7 - 10 days, that will fix this issue.

 

In the meantime, you can badger your RSP for a full reinstall of your server, complete with a fully updated PB and see if that resolves your current issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an issue with MOH servers wereby they randomly start using a port of 9999, this results in no streaming.

It seems to affect some RSP's more than others.

It's been talked to death on the forums, EA / DICE are expecting to release a new server build within 7 - 10 days, that will fix this issue.

 

In the meantime, you can badger your RSP for a full reinstall of your server, complete with a fully updated PB and see if that resolves your current issue.

 

Hello Fozzer the patch is out and my server continues Not Steaming can you fix that for me? or help me to do that...

Thnaks

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "balls in your court" as they say :)

All none streaming issues are client side.

Once we approve a submitted server and its added to your team account, our work is done.

Because the server is added to your team account, once the streaming initiation commands are accepted by your server, streaming will kick in instantly.

After checking that you have entered the correct server address (85.236.102.99:19667 is whats attached to your team account) and that PB is fully updated.

 

Try this;

http://www.pbbans.com/automated-streaming-setup.html

 

or

 

http://www.pbbans.com/info-center-hubguide.html#troubleshooting

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "balls in your court" as they say :)

All none streaming issues are client side.

Once we approve a submitted server and its added to your team account, our work is done.

Because the server is added to your team account, once the streaming initiation commands are accepted by your server, streaming will kick in instantly.

After checking that you have entered the correct server address (85.236.102.99:19667 is whats attached to your team account) and that PB is fully updated.

 

Try this;

http://www.pbbans.com/automated-streaming-setup.html

 

or

 

http://www.pbbans.com/info-center-hubguide.html#troubleshooting

 

Hello again yesterday i do the automated-streaming-setup you said to do is ok, the server are in streaming but today is not streaming i dont no whats apening yesterday is good today no???

I try today to make the same thing and server continues not streaming.

"Team is not streaming"

I need your help again sorry....

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "balls in your court" as they say :)

All none streaming issues are client side.

Once we approve a submitted server and its added to your team account, our work is done.

Because the server is added to your team account, once the streaming initiation commands are accepted by your server, streaming will kick in instantly.

After checking that you have entered the correct server address (85.236.102.99:19667 is whats attached to your team account) and that PB is fully updated.

 

Try this;

http://www.pbbans.com/automated-streaming-setup.html

 

or

 

http://www.pbbans.com/info-center-hubguide.html#troubleshooting

 

fozzer can you see whats appening with my server streaming please!!

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

fozzer can you see whats appening with my server streaming please!!

Thanks

 

I wish I could, but all none streaming issues are client side.

 

I can not even check wether the server address is correct because you have totally locked down your website (which is a breach of our mandatory streaming requirements policy)

http://www.pbbans.com/forums/index.php?showtopic=82423

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wish I could, but all none streaming issues are client side.

 

I can not even check wether the server address is correct because you have totally locked down your website (which is a breach of our mandatory streaming requirements policy)

http://www.pbbans.com/forums/index.php?showtopic=82423 <-- please read.

 

 

my one has stop working has been like that for 1day 45mins + pb just seem to wotk when it feels like it

Share this post


Link to post
Share on other sites

my one has stop working has been like that for 1day 45mins + pb just seem to wotk when it feels like it

 

Get your RSP on the case, thats what your paying them for <_>

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wish I could, but all none streaming issues are client side.

 

I can not even check wether the server address is correct because you have totally locked down your website (which is a breach of our mandatory streaming requirements policy)

http://www.pbbans.com/forums/index.php?showtopic=82423 <-- please read.

Hello Fozzer again, i make a new website ( is not finish but almost...) because i have problems with the another, now i have evething good to streaming server, what i need to do to put server streaming now?

Thanks

 

my new website:

http://portugueseterrorists.webs.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have updated your team account with the new website details.

 

Your MOH server 85.236.102.99:19667 last streamed on November 04, 2010 at 12:37:28 am.

I tried re-adding the server to your team account but it is still not streaming.

 

If you are completely sure that you used the correct procedure to initiate streaming (rcon/query port for the setup process) and you are still not streaming, then the only people that can help you with this issue is Multiplay, your RSP.

Raise a ticket with them, explain the issue and let them troubleshoot it for you.

 

You are a paying customer and as such are entitled to assistance from Multiplay staff in getting exactly what you want re your server.

They normally know their way around problematic streaming issues.

There is nothing we can do for you at this end, the server is added to your team account, its the correct IP/Port but its not streaming.

 

Best of luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have updated your team account with the new website details.

 

Your MOH server 85.236.102.99:19667 last streamed on November 04, 2010 at 12:37:28 am.

I tried re-adding the server to your team account but it is still not streaming.

 

If you are completely sure that you used the correct procedure to initiate streaming (rcon/query port for the setup process) and you are still not streaming, then the only people that can help you with this issue is Multiplay, your RSP.

Raise a ticket with them, explain the issue and let them troubleshoot it for you.

 

You are a paying customer and as such are entitled to assistance from Multiplay staff in getting exactly what you want re your server.

They normally know their way around problematic streaming issues.

There is nothing we can do for you at this end, the server is added to your team account, its the correct IP/Port but its not streaming.

 

Best of luck.

Thanks very mutch for your help ;) , i send now a tiket for multiplay :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I take it your issue was resolved SpeedPT1 :)

 

***************************************************************
Team: Portuguese Terrorists (=PT=)
Account ID: 7446
Streaming Status: Streaming (1 / 1)
***************************************************************

---------------------------------------------------------------
Server List
---------------------------------------------------------------
MOH - 85.236.102.99:19667 (Streaming)

---------------------------------------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

I take it your issue was resolved SpeedPT1 :)

 

***************************************************************
Team: Portuguese Terrorists (=PT=)
Account ID: 7446
Streaming Status: Streaming (1 / 1)
***************************************************************

---------------------------------------------------------------
Server List
---------------------------------------------------------------
MOH - 85.236.102.99:19667 (Streaming)

---------------------------------------------------------------

 

Yes my friend I need to make a folder in Multiplay with settings because Medal of Honor dont have this folder...

I put in her maybe help some one.

Thaks for all fozzer you are a good profissinal worker in PBBANS continue ;)

 

Create pbsvuser.cfg file (notepad) upload in config tab.

Example

pb_sv_usessionlimit 10

pb_sv_uconadd 1 208.122.49.138 pbbhub1 pbbanshub

pb_sv_autoupdban 1

pb_sv_task 0 3600 pb_sv_ver

pb_sv_ucontimeout 300

 

Someone need help tell me ( reply this post)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for sharing SpeedPT1, nice to you get it sorted :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.