Jump to content
MaydaX

New Forums

Recommended Posts

pbbans.png

I'm sure you have noticed we have updated our forums. First thing you notice is it moved from www.pbbans.com/forums to community.pbbans.com. The old links should redirect to the new forum as well.

Some info you may need:

1. Login usernames are now your display name or email address.

2. Support Tickets no longer exist. All previous tickets will be moved to a sub forum located at  https://community.pbbans.com/forum/607-private-support/ in the next day or so.

3. The website is converted to use the new forums however do to the vast number of pages there still may be some parts that have been missed. I will be fixing those glitches as they show up.

4. The theme is not 100% complete and is a work in progress but there should be no issues with using the new forums.

The biggest reason to upgrade now is the old forums hit end of life status over a year ago and is open to security risks. They did not work with PHP 7+.

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you find you can't reply (The box won't open) or even click some of the forum buttons, look in the url and remove any hash signs (#) and try again. It looks like it may be a bug with the forum software itself since it occurs on the IPS forums as well.

I think it started when I upgraded to the latest version last week.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also seems there was an issue with permissions and not being able to reply in some forum areas such as this one. Should be fixed now.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Editing profile to add our server....I am unable to save due to birth date field.

It's got the month in both fields and then the year. Cannot add the day. Just figured I'd pass that along maydax.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have noticed since you upgraded the site that more often that not when I hit the back arrow I get this. Seems to happen when I do an ip search and clicking on linked Guids and then going back to click on another one.

Webpage has expired

 

 
 
 

Most likely cause:

  • The local copy of this webpage is out of date, and the website requires that you download it again.
 

Something to try:

 

 

bullet.png Click on the Refresh button on the toolbar to reload the page. After refreshing, you might need to navigate to the specific webpage again, or re-enter information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.